torsdag 22 december 2011

onsdag 21 december 2011

Julbord


 Bilden är från julbordet som serverades på mitt jobb igårkväll, min kollega Kicki Sandberg tog bilden, ser ni vad potatisen ångar!

torsdag 15 december 2011

Eldfest




Eldfest på jobbet, först står man bara och tittar och tycker att allt verkar så konstigt...efter ett tag så fångas man av elden, lågorna, värmen. Göran Götbo tog bilderna.

söndag 11 december 2011

Vintern har kommit



I början på helgen så kom snön och la sig som ett vitt täcke... bilder från söndagspromenad. Bilar på "stora vägen"och ensilagebalar. Vardagssyn.

lördag 10 december 2011

måndag 5 december 2011

Lysmasken

Kärleken
är större än vi själva,
liknar lysmasken
- omöjlig att dölja. Sveper
du in i den, tindrar den genom höljet.

Akahito, 800-talet

Om mig

Vi är två broderiglada vänner som broderar oss fram genom livet. För det mesta tycker vi att det är själva broderiresan som är nåt, resten, montering och sånt, är inte så viktigt i vår vardag. Vi älskar gyllene trådar, fina material att brodera på,pärlor, skrot. Vi samlar, sparar, sorterar, slänger och samlar igen. Vi har broderikurser då och då, inspirerar, skrattar och träffar många trevliga och kreativa kvinnor och en och annan man. Vi tycker om att fotografera och nu har vi startat en blogg för att dela med oss av allt kul! mail: stygnskvattorna@gmail.com stygnskvattorna.blogspot.com Välkomna!

Bloggintresserade