söndag 29 januari 2012

Skida skida!






Det har varit en fantastisk skiddag i Gyllbergen idag. Stilla, ingen vind alls, klarblå sol och nysnö. Perfekt före och varmt i Dragbergsstugan när vi kom dit. Ett vitt pärlemorminne att trä upp på minnestråden över fantastiska upplevelser...

tisdag 24 januari 2012

Tulpaner

Precis innan tulpanerna vissnar ner är de som vackrast.

lördag 14 januari 2012

Katie Melua

Nine Million Bicycles
En härlig låt och ett annorlunda grepp på det hela, undra om det är i Peking hon dras omkring? Och lite konstigt är det ju att linnet och blusen och håret håller sig i sån fin ordning. Bara lite lätt uppåt...*Hos dras fram över stock och sten, under bord och bilar, in i sladdsystem, längs murar i snö och tö, i sand, betong, gräs och annat smått och gott! Undra hur jag skulle se ut efter en sån behandling!

onsdag 11 januari 2012

Tomten som kom och gick

Jag måste visa en bild på tomten som kom och knackade på och frågade om alla barn varit snälla.

Om mig

Vi är två broderiglada vänner som broderar oss fram genom livet. För det mesta tycker vi att det är själva broderiresan som är nåt, resten, montering och sånt, är inte så viktigt i vår vardag. Vi älskar gyllene trådar, fina material att brodera på,pärlor, skrot. Vi samlar, sparar, sorterar, slänger och samlar igen. Vi har broderikurser då och då, inspirerar, skrattar och träffar många trevliga och kreativa kvinnor och en och annan man. Vi tycker om att fotografera och nu har vi startat en blogg för att dela med oss av allt kul! mail: stygnskvattorna@gmail.com stygnskvattorna.blogspot.com Välkomna!

Bloggintresserade