lördag 22 december 2012

Driving home for Christmas

...inte nu längre men den här låten är förknippad med bilresor mot norr, snö, julklappar, glögg och fina dagar värda att minnas. Nu går vägen åt annat håll, nya jular med barns tindrande ögon, glitter och mys!

fredag 21 december 2012

Flyta runt i balja...eller?

 
Dag Franzen, kollega, målar så förunderligt vackert tycker jag. Jag tror att det här är han, hans bror och kanske hans mamma. Undrar vad dom pratar om och pekar på där i baljan, håller mamma på att ramla ur?
Och gossekungen, var är hans lilla krona? Har den ramlat i vattnet, tro?

tisdag 11 december 2012

Vi har flyttat in i storskåpet.


Kajsa tyckte att vi var i vägen på tvbänken. Vi skräpade ner, samlade damm och ibland var det nån som höll på att ramla i golvet och slå sig sönder och samman. Så nu sitter vi här lite mer skyddat. Men det hindrar oss inte att klättra ner på natten och hitta på bus. En av oss, lilla Sovis, vill följa med till krubban och hälsa på till julen.Vi får väl se vad Kajsa säger, KANSKE får Sovis följa med ut på resa.
Då blir barnen och lilla Signe glada.








 

måndag 3 december 2012

Första advent


Snart dags att ta fram skidorna igen, snön har kommit och det åks i Gyllbergen. I väntan på mildare väder tänds ljusen och skidorna plockas fram ur sina gömmor...

Om mig

Vi är två broderiglada vänner som broderar oss fram genom livet. För det mesta tycker vi att det är själva broderiresan som är nåt, resten, montering och sånt, är inte så viktigt i vår vardag. Vi älskar gyllene trådar, fina material att brodera på,pärlor, skrot. Vi samlar, sparar, sorterar, slänger och samlar igen. Vi har broderikurser då och då, inspirerar, skrattar och träffar många trevliga och kreativa kvinnor och en och annan man. Vi tycker om att fotografera och nu har vi startat en blogg för att dela med oss av allt kul! mail: stygnskvattorna@gmail.com stygnskvattorna.blogspot.com Välkomna!

Bloggintresserade