lördag 24 augusti 2013

onsdag 7 augusti 2013

Ljungan


Vi har badat och fiskat och haft det underbart i sommar, blågröna dagar i värme. Varför är inte alla somrar så här?

"Raket-Signe"

Signe levde livets glada dagar i stugan under några intensiva dagar...jakt, jakt, jakt.
Till barnens förvåning och förtvivlan.
Näbbmöss var favoriten. De lades prydligt upp på stigen där vi alla skulle gå, när de var "färdiglekta" med. För visning, dom smakar inte så gott. Barnen petade dem på sidan, de blev samtal om liv och död och själ och himmel.

Småödlor, tusenfotingar och småmöss var huvudfödan och det åts inte mycket kattmat de dagarna...Signe är nu återbördad till hemmet och saknar med största sannolikhet livet på landet. Hon är för övrigt en av de finaste kattor jag gjort bekantskap med, så tillgiven och lugn. Snabb och farlig för dom som hon gillar..


Om mig

Vi är två broderiglada vänner som broderar oss fram genom livet. För det mesta tycker vi att det är själva broderiresan som är nåt, resten, montering och sånt, är inte så viktigt i vår vardag. Vi älskar gyllene trådar, fina material att brodera på,pärlor, skrot. Vi samlar, sparar, sorterar, slänger och samlar igen. Vi har broderikurser då och då, inspirerar, skrattar och träffar många trevliga och kreativa kvinnor och en och annan man. Vi tycker om att fotografera och nu har vi startat en blogg för att dela med oss av allt kul! mail: stygnskvattorna@gmail.com stygnskvattorna.blogspot.com Välkomna!

Bloggintresserade