måndag 19 maj 2014

Kattungar

Dom är fyra, tre är så lika att jag inte ser skillnad på dem. Det gör nästan deras matte. Men en är märkt med lite nagellack på klon. Otroligt söta!
 



torsdag 15 maj 2014

Maj månad

har alltid varit en hysterisk månad, fullt av arbete, avsluta kurser, utställning, städa, oändliga möten, m.m. m.m.
Idag försvann klassen för en hel dag till Falun. Äntligen tid för småplock och städ i salen, solen sken och när jag tittade ut så såg det ut så här! Fåglarnas sång hördes nerifrån Smäcken och för första gången på flera år har inte vaktmästarna klippt gräset utanför och det bara lyste av ljusblåa, små blommor! Så vackert.
Ibland glömmer man bort vilken vacker miljö man befinner sig i.
Så jag satte mig på bänken  en stund och stillade mig.

Om mig

Vi är två broderiglada vänner som broderar oss fram genom livet. För det mesta tycker vi att det är själva broderiresan som är nåt, resten, montering och sånt, är inte så viktigt i vår vardag. Vi älskar gyllene trådar, fina material att brodera på,pärlor, skrot. Vi samlar, sparar, sorterar, slänger och samlar igen. Vi har broderikurser då och då, inspirerar, skrattar och träffar många trevliga och kreativa kvinnor och en och annan man. Vi tycker om att fotografera och nu har vi startat en blogg för att dela med oss av allt kul! mail: stygnskvattorna@gmail.com stygnskvattorna.blogspot.com Välkomna!

Bloggintresserade