lördag 19 december 2015

God Jul!

 Tänk, om ett år så blir jullovet långt och övergår till vinterlov som i sin tur övergår till vår och   sommarlov...underbart! Min vackra, prunkande amaryllis i bakgrunden och den fina, täljda tomten (som har sin alldeles egen historia) får också vara med.



onsdag 9 december 2015

Julen stundar...

Njuter av musik så fort jag hinner, såg  Babel förra året och följde alla låtarna som författare skrev till Benny Anderssons melodi, Horace Engdahls text vann, men många andra författares texter var också vackra och finurliga...Lyssna  på Helene Sjöholm.

Om mig

Vi är två broderiglada vänner som broderar oss fram genom livet. För det mesta tycker vi att det är själva broderiresan som är nåt, resten, montering och sånt, är inte så viktigt i vår vardag. Vi älskar gyllene trådar, fina material att brodera på,pärlor, skrot. Vi samlar, sparar, sorterar, slänger och samlar igen. Vi har broderikurser då och då, inspirerar, skrattar och träffar många trevliga och kreativa kvinnor och en och annan man. Vi tycker om att fotografera och nu har vi startat en blogg för att dela med oss av allt kul! mail: stygnskvattorna@gmail.com stygnskvattorna.blogspot.com Välkomna!

Bloggintresserade