söndag 20 november 2016

Kicki Jeschke

....heter en textilkonstnär som bor i Ångetrakten, hon är otroligt duktig att skapa textila verk med hjälp av tygbitar och symaskin! Det här är en mobil som hängde och svängde i vinden på Ånge Camping i somras. Man blir glad!




onsdag 9 november 2016

Innerlighet

De två små kusinerna ute på gården i Ångebyn för så där en 35 år sen...vilket underbart foto som min bror tagit!

söndag 6 november 2016

söndag 16 oktober 2016

Tillbakablick...

I åtta härliga år har jag fått följa dig, en ynnest. I sommar hade du plötsligt större tålamod att sitta och vänta på att flötet skulle röra på sig. Små samtal hade vi om stort och smått, du somnade gott i kojan vi byggt omkring din sovplats. Kojan som du älskar. Lite mindre mörkrädd, fotbollssugen, mormor fick vara målvakt och ta straffar, hundratals.
Ja, vi fick fiskar. Men vi släppte tillbaka nästan alla.

Hoppochskruvsnurrar.

Nån större ordning råder inte här.

Solceller, poff så tänds dom rätt vad det är! När mörkret smyger sig på.

Älskade kojan.

Gröna sköna sommarvandring

En bild från i början på sommaren, nära mitt jobb. Efter en arbetsdag.

onsdag 11 maj 2016

Inte så mycket liv här...

Det har varit lite paus och instagrammande. (kaindal)









torsdag 25 februari 2016

Vinter!

"Nu äré vinter och skidan hon slinter", jaja, så märkvärdigt är det väl inte...att försöka åka skidor när man har en hälsporre. Något som jag bara hört talas om. Och nu är jag drabbad. Men det går över.
Gustaf, som sköter om och tejpar min sporre, blir nog inte glad om han får reda på att jag är ute och skaver hälen i pjäxan. Men allt behövs ju inte talas om.

måndag 25 januari 2016

Stentuffa killen


 har fått en ny halsduk till vintern



tisdag 5 januari 2016

Stockholm från ovan

Igårkväll såg jag Stockholms stad från planet, blir alltid lika glad, det glittrar och glimmar.



Om mig

Vi är två broderiglada vänner som broderar oss fram genom livet. För det mesta tycker vi att det är själva broderiresan som är nåt, resten, montering och sånt, är inte så viktigt i vår vardag. Vi älskar gyllene trådar, fina material att brodera på,pärlor, skrot. Vi samlar, sparar, sorterar, slänger och samlar igen. Vi har broderikurser då och då, inspirerar, skrattar och träffar många trevliga och kreativa kvinnor och en och annan man. Vi tycker om att fotografera och nu har vi startat en blogg för att dela med oss av allt kul! mail: stygnskvattorna@gmail.com stygnskvattorna.blogspot.com Välkomna!

Bloggintresserade